Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| ||||
Sobota 21.01Hej! Jeżeli prognozy będą odpowiednie, to tego dnia można podsypać ziemi pod znaki na pasie startowym, aby były lepiej widoczne przy lądowaniu. Jak słyszałem, ziemia i przyczepa jest.
Re: Sobota 21.01Cześć, mam nadzieję że do tego terminu pogoda pozwoli przetestować wyciągarkę. Co do znaków na pasie startowym to ich widoczność bezpośrednio wpływa na bezpieczeństwo lądowań więc musimy je poprawić.
Jestem chętny do pomocy na ten termin. ![]() Robert Kozłowski
Re: Sobota 21.01Hej. Chyba przełożymy to na następny termin. Jest nas za mało podejrzewam. Jak z Grzegorzem rozmawiałem, no to lepiej będzie zgrać większą ekipę. (Chyba że dzisiaj ktoś wpisze się jeszcze.)
Re: Sobota 21.01No nie wiadomo. Jutro pogoda na latanie jest dość wątpliwa bo według icm ma być bardzo silny wiatr.
Re: Sobota 21.01
nie widziałem dwusterów na tzw. "niebie" więc chyba nie. ![]()
Pogody na latanie nie będzie, przy najmniej dla mnie. ![]() ![]() ![]() ![]() Robert Kozłowski
| ||