Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| ||||
20.06 NiedzielaWitam! Czy są widoki na latanie w niedzielę? Ja, jeśli będzie możliwość, to jestem zainteresowany termiką i laszowaniem Pirata.
Re: 20.06 NiedzielaDołączam do zapytania. Muszę zrobić 30 min termiki instruktorskiej i zacząć samodzielną.
Re: 20.06 NiedzielaJa laszowanie Pirata + zdanie mapy i termika samodzielna - jestem chętny
Re: 20.06 NiedzielaJa też jestem chętny na laszowanie Pirata i termikę samodzielną.
Szymon Ceranka 608834472
Re: 20.06 NiedzielaCześć, również planuję się pojawić na loty z możliwością zmiany na windzie.
Re: 20.06 Niedzielacześć
jestem od 9 rano w planach paxy
Re: 20.06 Niedzielacześć, jestem od rana albo od 11 na windzie
[Wyciągarkowy] Wojciech Kacprzyński 533880906
Do mnie można dzwonić zawsze, jak będzie potrzebny ktoś na windę ![]()
Re: 20.06 NiedzielaCzy będzie ktoś z instruktorów?
Re: 20.06 NiedzielaWidoków na latanie już dziś nie ma. Dwusterom kończą się limity, ostatnia godzina zajęta na paxów. Pirat potrzebuje wymiany radia, więc też nie lata. Ten. dziś może latać ostatni dzień na swoim starym radiu. Ale i tak nie ma jak zrobić lotu kontrolnego na dwusterze, żeby laszowac Pirata.
Szymon Ceranka 608834472
| ||