Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| ||||
Re: Sobota 5.12Własnie chciałam pisać, że robota jest do zrobienia
![]() W sobotę na 10 umawiamy się na chowanie wszystkich wózków z szybowcami do namiotu i hangaru. Przydałyby się dodatkowe ręce do pomocy ![]() Kto chętny? Anita
Re: Sobota 5.12Cześć
Jeżeli w sobotę będzie instruktor to z chęcią polatam i również pomogę przy wózkach Pzdr Dawid Banaśkiewicz
737472200
Re: Sobota 5.12Planuję być od rana
![]()
Re: Sobota 5.12Jestem przekonany, że jesteśmy w stanie zrobić jedno i drugie! Może zaczniemy od 8.00 jeśli ktoś może?
Rafał
605 992 864
Re: Sobota 5.12mam nadzieję być
Re: Sobota 5.12Będę na akcje z wózkami. Jeśli zostanę na kwadracie to raczej na kilka chwil.
Pozdrawiam Piotr
Re: Sobota 5.12jak ogarnie się jakaś grupka na latanie i będziecie mieli ustaloną godzinę to ja się piszę na winde.
![]() [Wyciągarkowy] Wojciech Kacprzyński 533880906
Do mnie można dzwonić zawsze, jak będzie potrzebny ktoś na windę ![]()
Re: Sobota 5.12hejka,
mogę być od 8:00, akcja z wózkami a później latanie ![]() pozdrawiam Tomasz Burzyński
Re: Sobota 5.12Hej, planuję być na 10 do pomocy
Re: Sobota 5.12Cześć
To teraz konkrety. ![]() Będę od 9:00. Proponuję spotkać się punktualnie abyśmy maksymalnie wykorzystali dzień na latanie. Wojtek bądź proszę na wibracji na 9:30. Ps. Wojsko nie zamierza jutro latać. ![]() Wojtek Izdebski
| ||