michal708 napisał(a):Moim zdaniem jutro po KWT wygra pewnie latanie, dlatego na strefy proponuję inny termin....
Jaki termin proponujesz? Te jakie są w ankiecie, czy jeszcze inny?
| ||||
Re: Szkolenie ze stref EPPR
Jaki termin proponujesz? Te jakie są w ankiecie, czy jeszcze inny?
Re: Szkolenie ze stref EPPRJa mogę się dostosować. Dla mnie jest to do uzgodnienia. Terminy w ankiecie też są ok. Ja swój głos oddałem, teraz trzeba zadecydować.
Re: Szkolenie ze stref EPPRWłaśnie się dowiedziałem że jutro KWT nie będzie, więc można to przeprowadzić jutro to w sumie zależy od was. No i trzeba by było dogadać się z Tomkiem.
Re: Szkolenie ze stref EPPR
no tak , ale temat jest wałkowany od paru dni, i wiedzę o tym na czym stanęło przekazałem w poniedziałek. warto uważnie czytać forum, i nieco częściej ![]()
Re: Szkolenie ze stref EPPRCześć , dopisałem się na doodle. Chętnie wezmę udział w szkoleniu.
Rafał
605 992 864
Re: Szkolenie ze stref EPPRCześć,
Widzę z ankiety, że termin 01.03.2019 przypadł do gustu 5-ciu chętnym, dlatego też zapraszam w najbliższy piątek o 17:30 do AG. Pozdrawiam, Michał
Re: Szkolenie ze stref EPPRtak jak pisałem wcześniej szkolenie ze stref i sposobu poruszania się w nich jest dla wszystkich chętnych,
wystarczy tylko wcześniej zaznaczyć, że się będzie. eh... sam bym tego też nie nazwał szkoleniem, otbtaka pogadanka na co zwrócić uwagę, jak się przygotować, czego nauczyć, co wiedzieć. EPPR to dość wymagający teren ale jeśli tu się nauczycie, to w innych miejscach będzie łatwiej.
| ||