Tym razem, zgodnie z sugestią Jacka, przed zamównieniem wrzucam info na forum

| ||||
Podręcznik pilota szybowcowego - praktykaMożna już składać zamówienia na "Podręcznik pilota szybowcowego - praktyka", nową pozycję pretendującą do następcy kultowej "paziologii": http://sklep.pileus.eu/index.php?p97,po ... o-praktyka.
Tym razem, zgodnie z sugestią Jacka, przed zamównieniem wrzucam info na forum ![]()
Re: Podręcznik pilota szybowcowego - praktykaJeżeli zamawiasz większa ilość to proszę dopisz mnie a jak nie to zamówię osobno.
Ernest 606 22 86 60
Re: Podręcznik pilota szybowcowego - praktykaDla mnie poproszę 1 szt., szkoda przepłacać za wiele przesyłek. Proszę o nr konta na priv, doślę za książkę i dorzucę częściowo za transport.
-=\\Piotr Gierwiatowski//=-
Re: Podręcznik pilota szybowcowego - praktykaOk, w takim razie czekam do piątku do 12:00, wtedy wyślę zamówienie. Kto chce niech dołącza.
Mój numer konta jest w tym wątku: viewtopic.php?f=30&t=6358, ale póki co się wstrzymajcie, zobaczymy na ile osób rozłoży się koszt wysyłki.
Re: Podręcznik pilota szybowcowego - praktykadopisuję się do listy na jedną sztukę
tomasz pszczolka
Re: Podręcznik pilota szybowcowego - praktykachętnie też dorzucę się do zamówienia i odbiorę w Gdyni. Daj znać kiedy przelać na konto
--
pińcet dwa sztery pińć dziewięć czy dwa czy - w razie co
Re: Podręcznik pilota szybowcowego - praktykaProszę, dopiszcie mnie też do listy. Zamawiam jedną sztukę.
Re: Podręcznik pilota szybowcowego - praktykaJa również poproszę o jeden egzemplarz.
Re: Podręcznik pilota szybowcowego - praktykaOk, zamówiłem dodatkowe 7 sztuk. Więc ostatecznie 61 zł na konto podane tutaj.
Re: Podręcznik pilota szybowcowego - praktykaOK. Przelew poszedł i doszedł.
-=\\Piotr Gierwiatowski//=-
| ||