Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| ||||
sa chetni na wirtualne polatanie?wczoraj odpalilem swojego kompa , na ktorym ma condora.
cos tam sobie przelecialem i chetnie bym sie poscigal z kolegami. sa chetni ?
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?
no to stawiaj serwer
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?hahahaha.. żebym to ja wiedział jak...
![]() -=\\Piotr Gierwiatowski//=-
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Jak sie zbierze kilka osob chetnych na wirtualne latanie tej zimy to moze liczyc na moje uslugi hostingowe
![]()
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Ja od 7 grudnia do 26 będę niedostępny (na urlopie), potem chętnie też bym polatał.
BTW Postaram się przed urlopem opublikować uaktualnioną scenerię "Pruszcza" (i okolic).
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Ja też jestem chętny na latanie.Więc czekam na jakieś konkretne decyzje.
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?i ja też!
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?preferowane daty to np najblizsza sobota lub niedziela.
btw. lata ktos na IL2 sturmovik ?
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Kiedyś bawiłem się IŁ-2, ale prawdziwym fanem tej gry był Jasiu Weinar
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Ił-2 zawsze spoko
![]() -but we are the pilots.
-Hmmm no. You are not. There are no real pilots anymore, just people in nifty uniforms who operate computers, who never touch an engine, who never heard sound of the Spitfire, who never pullup into the spinn on less than 1000 feets
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?To jak jest ktoś chętny na loty?
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?ja bym cos przelecial
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Mateusz, postawisz dzisiaj serwer wieczorem ? Powiedzmy o 19.
| ||