Piotr.Gierwiatowski napisał(a):Jednym okiem ciągle jestem, mimo że daleko od cumulusów obecnie.
No ale dlaczego tak?! Latać trzeba!
Ja też co przez jakiś czas nie zaglądałem na forum - powody prozaiczne - życie i intensywne szkolenia szybowcowe.
| ||||
Re: Zmiany na forum
No ale dlaczego tak?! Latać trzeba! Ja też co przez jakiś czas nie zaglądałem na forum - powody prozaiczne - życie i intensywne szkolenia szybowcowe.
Jak już sobie przypomniałem tę częstotliwość, to też na 5, mimo że dział "EPPR" jest aktywnie zagłuszany przez ruskich ![]() ![]() ~Mierzej
Re: Zmiany na forumSorki.
Jakoś tak jest, że wolę latać niż pisać ![]() ...ale w końcu zajmę się promocją jak należy
Re: Zmiany na forumSłychać na 5
![]()
boszzz... ale Ty masz czas reakcji
ty teszzz
No fakt, mam plan by tu trochę popisać ale nie fizycznie ma kiedy. Promocja naszego szybowania niestety przegrywa z naszym szybowaniem. ![]() Cały czas sobie obiecuję, że znajdę metodę na to. Już niedługo tak będzie ![]()
Re: Zmiany na forumTak, jest dokładnie tak jak pisałem wcześniej - nie za bardzo mam czas i przestrzeń by wskrzeszać aktywność na forum, chociaż uważam, że ta forma komunikacji ma wiele zalet.
Dużo dobrego dzieje się lotniczo i każdy kto jest w zasięgu wie, że się dzieje i jest dobrze! Każdy kto chce dołączyć do naszego latania wie jak do mnie dotrzeć, zresztą dużo osób dotarło i mam nadzieję, że nie żałują. Miało być lotniczo i jest lotniczo! Zawsze o to chodziło!
| ||