Późny post, ale może będzie dzisiaj opcja na loty? Do zrobienia termika samodzielna.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| ||||
29.08 poniedziałekPóźny post, ale może będzie dzisiaj opcja na loty? Do zrobienia termika samodzielna.
Pozdrawiam
Re: 29.08 poniedziałekNiestety nie, junior dopiero po licencji.
Re: 29.08 poniedziałekNie posiadam informacji czy Puchacz ma sprawne radio. Ktoś,coś?
![]() 790 350 339
Re: 29.08 poniedziałek
Zadzwon i zapytaj Krzyśka Lemczaka - on chyba wczoraj latał Puchaczem z PAX'ami więc może powiedzieć co z radiem.
Co się stało z Piratem? Czy wiadomo może kiedy będzie lotny?
Marcin, wczoraj była niedziela. Mechanik może będzie dzisiaj... ![]() 790 350 339
Miałem na myśli, że Krzysiek wczoraj latał tym Puchaczem i na odsłuchu słyszałem go jak komunikował się z kierownikiem lotów i wyciągarką. Nie wiem tylko czy latał na ICOM'ie czy na radiu szybowca dlatego sugerowałem by go zapytać ![]()
Re: 29.08 poniedziałekPiękna pogoda nad Pruszczem, dawno takiej nie widziałem. .. (:
Mamy do odebrania z Zaspy od Janusza O. nowe aku. 790 350 339
Re: 29.08 poniedziałekCześć!
Myśmy wczoraj latali Puchaczem. Radio rozładowuje się po kilku kręgach, większość lataliśmy na intercomie.
Re: 29.08 poniedziałekZ akcji wymiany akumulatorów w 2021 pozostały jeszcze 2 sztuki, które przechowuję w mieszkaniu. Przywiozę je jutro po południu do Aeroklubu.
| ||