Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| ||||
Re: Taktyka przelotowa, 26.02Jestem chetny
Re: Taktyka przelotowa, 26.02Cześć, będę
Re: Taktyka przelotowa, 26.02Tomku dodaj w pierwszym poście instrukcje jak się zapisywać W temacie słowo Taktyka
Z poważaniem,
Jaclen
Re: Taktyka przelotowa, 26.02Zajęcia OnLine!
Ze względów bezpieczeństwa nie będziemy udostępniać ogólnodostępnego linka, dlatego pozostajemy przy dotychczasowej formule zgłaszania - chętni proszeni są o wysłanie maila na adres jaclen(at)orange.pl ( zamiast (at) wstawiacie @ ) w temacie wpiszcie "spotkanie II - Taktyka"
Re: Taktyka przelotowa, 26.02Będę
---------------------------------------------------------
Osak Janusz 501013391
Re: Taktyka przelotowa, 26.02Żona przebłagana więc przynajmniej w pierwszej części wezmę udział
![]()
Re: Taktyka przelotowa, 26.02Prezentacja z dzisiejszego warsztatu jest na naszym ftp:
ftp://foto.szybowce@szybowce.blink.pl/P ... 2021v1.odp +pdf Taktyka-przelotowa-2021v1.pdf Instrukcja jak się dostać do ftp: viewtopic.php?f=9&t=872&p=2365&hilit=ftp#p2365 Wojtek Izdebski
Re: Taktyka przelotowa, 26.02Dzięki !
Fajnie było przypomnieć sobie najważniejsze elementy i spojrzeć na wszystko z początkiem sezonu. W ub. roku swoje trasy zaczynałem inaczej, bo od punktu "Z której strony chmury nosi i czy pod każdą chmurą". I dla mnie był to strzał w 10. Reszta zaczęła mi się układać "automatycznie" ![]() Kiedyś robiłem to trochę chaotycznie , zapewnie tracąc czas i popełniając więcej błędów w ocenie sytuacji. Pozdrawiam
Re: Taktyka przelotowa, 26.02Pojawiły się pytania o zapis z wykładu prowadzonego przez Wojtka.
Osoby zainteresowane obejrzeniem zapisu proszę o maila.
| ||