Planuje polatać w Kornym w czwartek lub piątek zależy od pogody na DG.
Stasiu Krawiec będzie w tygodniu w Kornym aby przedłużyć papiery DG
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| ||||
KORNE 23-24 lipcaPlanuje polatać w Kornym w czwartek lub piątek zależy od pogody na DG.
Stasiu Krawiec będzie w tygodniu w Kornym aby przedłużyć papiery DG
Re: KORNE 23-24 lipcaCzwartek podobno będzie PE-TAR-DA, internety tak mówią.
Ja chętnie dołączę na czwartek Ja to w ogóle chciałem być w sekcji ale mnie nie przyjęli za wazeliniarstwo....
Re: KORNE 23-24 lipcaDo latania w DG G1 (SP-4013) proponuję zabrać jeszcze jeden AKU tak by mieć podłączone 2.
Ten LXNav strasznie prąd żre - jak latałem na 1 AKU z podłączonym do niego radiem i LXNav to po około 2-3h siadła nawigacja (i to tak wrednie, że w pętli cały czas próbowała się włączyć) i niedługo potem radio, a gdy następnego dnia latałem "analogowo" tj wyłączyłem w pieruny tego LXnava to na luzie 5h radio działało. Żeby nie było - audio-vario w LXNav bardzo fajne (choć może jak na mnie za czułe bo prowokuje do zakrążenia w byle pierdnięciu ![]() Ta czwartkowa petarda to tak bardziej Piła-Zielona góra-Leszno ew. Lisie niż EPKO. A piątek to na północy już w ogóle bez szału. Niedziela ma być niezła. Tak czy siak powodzenia i udanych przelotów.
Re: KORNE 23-24 lipcaHej. Czwartek Astir jak będzie gotowy.
Re: KORNE 23-24 lipcaAstir niesprawny do końca miesiąca.
Re: KORNE 23-24 lipcaja niestety muszę się wycofać z czwartku
Re: KORNE 23-24 lipcaDzięki Jaro za info no i w związku z tym odpust.
| ||