Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| ||||
Niedziela 17.05Cześć zakładam nowy post, bo zrobił się bałagan. Kto chętny na loty w niedzielę? Nie byłem jeszcze na lotnisku od wznowienia latania stąd moje pytanie: dzielimy się jakoś na grupy godzinowo?
Planuję wznowienie Pzdr
Re: Niedziela 17.05Cześć,
Planuję być w niedzielę od rana. DG, puchacz cokolwiek co ma skrzydła i nie ma silnika. Wojtek Izdebski
Re: Niedziela 17.05Zestawienie z poprzedniego wątku osób na niedzielę (wg kolejności wpisów):
Jarek Wosik jak najwięcej startów i lądowań - na puchaczu LS z instruktorem, na piracie i na DG Jacek Lenkiewicz: niedziela. Termika, ładowania najlepiej DG lub co będzie Michał Gajek Ja na KTP I loty wznawiajace, w tym ew termika samodzielna (ale pod nadzorem .. ;p) Czwartek, piątek - popołudniami, Sobota, niedziela. Mateusz Armatowski Niedziela, termika samodzielna bede na pewno jak będzie pogoda Katarzyna Popławska na 70% będę w niedzielę ale tylko do 14-15. Muszę zrobić KTP potem ewentualnie jakaś termika Agata Garbaszewska niedziela termika instruktorska. Filip Garbaszewski Będę w sobotę lub/i niedzielę na wznowienie. Wojciech Izdebski Planuję być w niedzielę od rana. DG, puchacz cokolwiek co ma skrzydła i nie ma silnika. Michał Migdał wznowienie Na windzie od rana wojciech kacprzynski Ostatnio edytowano So maja 16, 2020 9:45 pm przez jarek, łącznie edytowano 2 razy
Re: Niedziela 17.05Mogę być na windzie od której będę potrzebny.LS już mam zrobione
[Wyciągarkowy] Wojciech Kacprzyński 533880906
Do mnie można dzwonić zawsze, jak będzie potrzebny ktoś na windę ![]()
Re: Niedziela 17.05Potwierdzam niedzielę - wznowienie od rana
Nie dawajcie mi już pirata DG na zawody...
Re: Niedziela 17.05Ja też na niedzielę jestem chętna. O ile się uda, to termika instruktorska.
Re: Niedziela 17.05Cześć, potwierdzam obecność w niedzielę.
Re: Niedziela 17.05Potwierdzam obecność w niedzielę
Re: Niedziela 17.05To ja tez będę...
Re: Niedziela 17.05Cześć
Spotkajmy się proszę o 9:00 tak aby wszyscy mogli polatać. Prognozy nie są za bardzo optymistyczne ale lepiej czekać na pogodę na lotnisku. Kolejność według zgłoszeń. Oczywiście obowiązuje nas cały czas limit osób ze względu na covid-19. Wojtek Izdebski
Re: Niedziela 17.05potwierdzam obecność na windzie od godziny 9:00
[Wyciągarkowy] Wojciech Kacprzyński 533880906
Do mnie można dzwonić zawsze, jak będzie potrzebny ktoś na windę ![]()
Re: Niedziela 17.05Też potwierdzam obecność
Re: Niedziela 17.05Hej, ja zwalniam kolejkę niedzielną. Udanych lotów
![]()
Re: Niedziela 17.05U mnie niestety zmiana planów i raczej nie uda mi się dotrzeć.
Re: Niedziela 17.05Było wymagająco, ale fajnie
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Piotr
| ||