Cześć
Czy w będą w tym roku sylwestrowe loty szybowcowe?
Jestem chętny.
Kto zna już jakieś szczegóły?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
| ||||
31.12 - Sylwestrowe lotyCześć
Czy w będą w tym roku sylwestrowe loty szybowcowe? Jestem chętny. Kto zna już jakieś szczegóły?
Re: 31.12 - Sylwestrowe lotyJestem za.
Podstawowe pytanie : CZY JEST SPRAWNA WYCIĄGARKA ? Od tego trzeba zacząć. Następne, czy mamy szybowiec ? Z tego co pamiętam, jeden dwuster ma być sprawny. We wtorek będzie mniej więcej wiadomo co z pogodą na sobotę. Więc we wtorek decyzja. Ktoś jeszcze chętny ? ---------------------------------------------------------
Osak Janusz 501013391
Re: 31.12 - Sylwestrowe lotyWyciagarka nierprawna, Puchac w pracach, pozostale do oblatana - brak wyciagarki.
Re: 31.12 - Sylwestrowe lotyJakby jednak się udało to ja tez jestem chętna
Re: 31.12 - Sylwestrowe lotyRozumiem, że szanse na loty są w okolicy zera. Gdyby jednak do czegoś doszło to zgłaszam chęć. Mogę być cały dzień. B.
Bartosz Krysztop
Re: 31.12 - Sylwestrowe lotySpotykamy się na 9:00 w klubie.
Wyciągarka JEST. Szybowiec jest, Andrzej ma go oblatać. Kwestia pogody, będzie trochę wietrznie ale wiatr przeważnie z kierunku zachodniego i to jest ok. ---------------------------------------------------------
Osak Janusz 501013391
Re: 31.12 - Sylwestrowe lotyTeż będę jutro chętny.
Re: 31.12 - Sylwestrowe lotyŚwietnie
Do zobaczenia jutro
| ||