Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
| ||||
Poniedziałek 12.09Czy latamy jutro? Jestem dostępny od rana do 15.
Re: Poniedziałek 12.09Hej, też jestem chętny
Re: Poniedziałek 12.09Również jestem jutro, termika samodzielna.
Re: Poniedziałek 12.09Ja jestem chętna, najlepiej jakoś po 12 ale jak będzie trzeba to wcześniej tez dam rade
Re: Poniedziałek 12.09Również chętny! Ja na celność. Widzę, ze Puchacz dzisiaj latał. Czy znalazłby się instruktor?
Re: Poniedziałek 12.09AUP widzieli? Jeśli dobrze sprawdzam wojskowi latają do 16ej. Jeśli znajdzie się wyciągarkowy mogę być o 15(czasem kończą wcześniej). Jeśli będzie termika Klaudiusz Junior, Oleg Pirat. Jeśli nie, możemy latać po kręgu do zachodu. Puchacz sprawny i czysty(dzięki za wczoraj).
![]() 790 350 339
Re: Poniedziałek 12.09No co za wojsko... skoro tak, to będę równiez o 15
Re: Poniedziałek 12.09Będę, chyba że poza jednosterem nie ma opcji na samodzielne na puchaczu
Re: Poniedziałek 12.09
Może zaczekajmy na nowe liny... Dziś padł rekord zerwań. Nie upieram się ale będę brał to pod uwagę puszczając kogoś solo. 790 350 339
Re: Poniedziałek 12.09Jeśli znajdzie się wyciągarkowy, bardzo postaram się podjechać na 16:30. Wcześniej niestety nie dam rady.
Re: Poniedziałek 12.09Jeśli będzie wyciagarkowy, to mógłbym być już o 15 robić celność na Puchaczu.
Wiecie jaki jest stan wschodniego ogranicznika? Czy jest już dobrze widoczny czy można przyjść wczesniej podziałać? Będzie jakiś sprzed do tego w Klubie?
| ||