Hej
Czy są chętni na latanie w sobotę?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
| ||||
Re: 10.04 sobotaPisze sie na winde, sobota lub niedziela, jak tam sobie ustalicie
![]() [Wyciągarkowy] Wojciech Kacprzyński 533880906
Do mnie można dzwonić zawsze, jak będzie potrzebny ktoś na windę ![]()
Re: 10.04 sobotaAktualne prognozy podają, że sobota może być fajnym dniem na polatanie w stożku. Noszenia nie wyżej niż 1000-1100m. Stabilne kominy przy słabym wietrze.
Uważam, że śmiało można latać. Idealne warunki na wznowienia i termikę nadlotniskową. Niedziela ... silny wiatr przy ziemi (7-8m/s) z kierunku S. Noszenia spokojnie do 1500, ale przy tak silnym wietrze mogą być trudne. Termika będzie się baaaardzo długo budzić. 900m o godzinie 13. 1500m o godzinie 16. Pozdrawiam
Re: 10.04 sobotaWedług raspa sobota wygląda lepiej dlatego będę w sobotę. Jak ktoś chce polatać z instruktorem to zapraszam. Wpiszcie się proszę na forum.
Wojtek Izdebski
Re: 10.04 sobotaPotwierdzam prognozy.
Latanie w sobotę i jest cały czas szansa na przyjemną termikę do ok 1000m. Niedziela raczej hardcorowa. Wiatr ok 8,5m/s z południa, dużo pokrycia górnego i średniego i ok 19 stC. Pozdrawiam
Re: 10.04 sobotaCześć, będę od 9, lot z instruktorem po dłuższej przerwie, lądowania, termika.
Re: 10.04 sobotaCześć. Będę od rana. Termika Astir/Puchacz/Junior/cokolwiek byle latać.
![]() P.S. jak ktoś jeszcze będzie rano to możemy szybciutko złożyć astira. Pozdrawiam Michał Dziedzic
Re: 10.04 sobotaOk jest nas wystarczająco aby latać
![]() Wojtek bądź proszę max o 9:30 Wojtek Izdebski
Re: 10.04 sobotaja jestem od 5:20 Wojtku
![]() [Wyciągarkowy] Wojciech Kacprzyński 533880906
Do mnie można dzwonić zawsze, jak będzie potrzebny ktoś na windę ![]()
Re: 10.04 sobota
Wg info od AMO jeden pirat powinien być lotny. Jaka jest rzeczywistość okaże się jutro... Z poważaniem,
Jaclen
| ||