Pozdrawiam
| ||||
sobota 06.02Pierwszy raz od wielu tygodni w weekend pogoda jak narazie jest zdatna do latania ,wiec ,czy są chętni na latanie w najbliższą sobote?
![]() Pozdrawiam Dawid Banaśkiewicz
737472200
Re: sobota 06.02Piszę się na windę
![]() [Wyciągarkowy] Wojciech Kacprzyński 533880906
Do mnie można dzwonić zawsze, jak będzie potrzebny ktoś na windę ![]()
Re: sobota 06.02Wyciągarka jest obecnie w trakcie naprawy (pompa wspomagania jest wysłana do naprawy). Wykonawca naprawy mówił dziś o dwóch tygodniach - ale trzeba liczyć się, że potrwa to do końca lutego. O zbliżającym się końcu naprawy powiadomię.
Pozdrawiam
Re: sobota 06.02Post pisany przez Wojtek Izdebski » Pt mar 20, 2020 4:46 pm
Tytułem uzupełnienia. Powodem niesprawności jest pompa wspomagania. Januszu wysłał ją do naprawy na początku tygodnia. Miało to zająć max 2 dni. Niestety do dnia dzisiejszego nie jest naprawione ![]() W związku z powyższym nie można ruszać windy. Wojtek Izdebski Post pisany przez wandryskowski » So mar 21, 2020 10:30 am Podsumowując: Wszystko po "staremu" ... 1. Plan na zakończenie remontu windy to był początek marca, 2. Osobiście nie zabierałbym się za grzebanie przy pompie wspomagania na początku sezonu, 3.Pompa wspomagania jeśli jest zużyta jest nienaprawialna. Trzeba kupić nową. Allegro - 500 zł. I za ile byśmy wylatali w TAKĄ niedzielę ? Najbliższa niedziela (sobota) przynosi wymierne straty finansowe dla klubu tylko ze względu na brak właściwej organizacji i zarządzania. Tyle cytatów. Mam przeświadczenie graniczące z pewnością, że nasz klub ku przepaści jakiejś zmierza ...
Re: sobota 06.02Na temat mechaniki to się nie będę wypowiadał ale będąc w klubie po akumulatory do sprawdzenia przed sezonem porozmawiałem chwilę w biurze.
Okazuje się że pandemia wywołała wzrost zainteresowania licencja szybowcowa i samolotowa wśród ludzi powiedzmy w średnim wieku. Daje to spore nadzieję na ludzi "klubowych" a niekoniecznie takich do przychodzą tu po "prawo jazdy" na autobusy ![]() Będzie nas więcej to i powinno być sprawniej ![]() Pozdrawiam Piotr
Re: sobota 06.02
podobno na samoloty zapisało się 60 osób, na szybowce 30 pzdr
Re: sobota 06.02Widziałem na monitoringu kolejkę do AG
![]() Pozdrawiam Piotr
| ||