Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
| ||||
![]() |
![]() |
|||
|
||||
![]() |
![]() |
sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiCześć, przed sezonem zimowym jest sporo "prac" do wykonania. W najbliższą sobotę chcielibyśmy zrzucić szybowce na kobyłki (Jantar, Junior) a także uporządkować sprzęt aby umożliwić swobodny dostęp do "akwarium". Planujemy spotkać się koło godziny 7- kto może być i pomóc? każda para rąk się przyda
![]()
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiJeśli będę w sobotę to na pewno nie tak rano
![]() Przyznam, że do Pruszcza planowałem przyjazd raczej w niedziele.
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiHej ja chętnie bym przyszedł, i pomóc i polatać. Na razie 80%
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiHej. Również będę na 7, pomogę ile się da i do pracy na 9.
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiNie pomogę bo będę poza Gdańskiem.
Ze względu na zbliżającą się Paradę Niepodległości (zapraszam do wątku viewtopic.php?f=10&t=7901) może udałoby się Jantara wpakować do przyczepy zamiast na kobyłki? Z poważaniem,
Jaclen
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiCześć
Będę ale bliżej 9. Siódma dla mnie jest nierealna. Wojtek Izdebski
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamicześć
będę ale bliżej 8:30. 7 rano mało realna dla mnie ![]()
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiJa tez celuje w 8:30.
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiBędę na 8:00.
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiA czy będą loty?
![]()
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiBędę 11:00 gdyż jestem poza Gdańskiem
[Wyciągarkowy] Wojciech Kacprzyński 533880906
Do mnie można dzwonić zawsze, jak będzie potrzebny ktoś na windę ![]()
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiHej. To jak, będzie ktoś na 7, bo nie wiem czy nie pocaluje bramki
![]()
Re: sobota 26.10 prace hangarowe przed lotamiCześć, również będę. Postaram się być przed 9 żeby pomóc
| ||