Może by tak przed sezonem wycisnąć z pogody ile wlezie i potrenować loty po okręgu i lądowania?
Pozdrawiam
Piotr
| ||||
24-25.03Jak donoszą moje wiewiórki w sobotę i niedzielę będzie fajnie
![]() Może by tak przed sezonem wycisnąć z pogody ile wlezie i potrenować loty po okręgu i lądowania? Pozdrawiam Piotr
Re: 24-25.03Jestem za!! Sobota 90%, niedziela 70%. Termika, lądowania:-D
Re: 24-25.03Będę Sobota+ Niedziela (krócej) do spółki z pracami przy przyczepie DG.
lądowania +termika Z poważaniem,
Jaclen
Re: 24-25.03Niedziela od rana do 13:30.
Re: 24-25.03Tak dla ścisłości, planuję latanie po kręgu a nie po okręgu
![]()
Re: 24-25.03Ja za to będę po okręgu...
![]()
Re: 24-25.03Sobota, KTP, termika
---------------------------------------------------------
Osak Janusz 501013391
Re: 24-25.03Na 90% będę w sobotę.
Re: 24-25.03W niedzielę też może się pojawię !
Re: 24-25.03Kochani!
Plan był taki, żeby właśnie w ten weekend zorganizować Wiosenne Zawody na Celność lądowania. Ja ze swojej strony nie ogarnęłam tematu, ale skoro jest taka moc, żeby polatać, to może jednak warto podjąć tę formułę latania. W sam raz na rozgrzewkę przedsezonową, pierwsze wspólne latanie od dawna, naszą towarzyską imprezę ![]() Co Wy na to, aby podjąć ten temat? ... mnie niestety pochłonęło życie zawodowo-prywatne, i nie wiem nawet czy będę mogła przyjechać. Może znajdzie się wśród Was zapalona osoba do pociągnięcia tej formuły latania? Wystarczy biała płachta, czarny krzyżyk, miarka i tabelka do wpisywania wyników.. no i może parę zdjęć dla póniejszych wspomnień. A z Waszych wpisów widzę, że zapał przywieziecie ze sobą ![]() Anita
Re: 24-25.03Hej,
Też bym chciał byś ale na razie walczę z przyziębieniem ( 39,1) ![]() Na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie się zadeklarować do pomocy jako instruktor. Jeśli się pojawię to raczej w niedziele tylko aby zrobić kila lądowań. Chcę ograniczyć swój pobyt do minimum aby się nie rozłożyć do końca ( zawody za 2 tygodnie). Pozdrawiam Wojtek Wojtek Izdebski
Re: 24-25.03 Dostępne szybowceHej,
Poniżej informacja od Asi naszej Pani Dyrektor o planowanych szybowcach na najbliższy weekend Na najbliższy weekend do użycia są szybowce: 1. PUCHACZ 2. Bocian 3. Junior 4. Jantar 5. Pirat 6. DG w piątek jeżeli dostanie klasę również będzie do użycia. Jacek ogromne dzięki za skoordynowanie tego. Pozdrawiam Wojtek Pozdrawiam Wojtek Wojtek Izdebski
Re: 24-25.03
Ja jestem głównie nastawiony na zrobienie lądowań na DG, Juniorze, Piracie... Trochę nas będzie chętnych do latania i myślę, że szkoda czasu na zabawę, która opóźni siłą rzeczy płynność lotów. Z poważaniem,
Jaclen
| ||