Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| ||||
Re: ZALICZENIE REJONU EPPR24.07 ma być szkolenie z sytuacji awaryjnych może to połączyć i zaliczyć rejon po ty szkoleniu. Pytanie jak długo to będzie trwało i czy jest taka mozliwosc
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRskoki awaryjne około 1,5-2h, rejon 3h.
możemy połączyć - od was zależy.
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRTo w sumie chyba wyjdzie zbyt długo i nie będziemy już przyswajać wiedzy. Rozumiem że termin 24.07.17 godz. 18,30 jest aktualny i organizujemy to na 100% ???
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRCześć, ćwiczenia z awaryjnego opuszczania szybowca - poniedziałek o 18.00.
Info w tamtym wątku ![]() Pozdr. Anita
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRPytanie do osób zainteresowanych zaliczeniem rejony. Czy pasuje wam termin w przyszła sobotę (5.08)koło 16 lub w niedziele (6.08)rano Ok 8 albo popołudniu 16. Z tego z Tomek pisał wyżej na zaliczenie rejonu trzeba przeznaczyć Ok 3h.
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRCześć, termin niedziela rano jest dla mnie najbardziej pasującym.
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRBierzcie też pod uwaga, że nie ma mnie w Gdańsku. W zależności od pogody mogę być w EPPR w sobotę w nocy lub w niedziele, więc jeśli pogoda będzie ok, to najbliższy weekend odpads
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRTomek, a mógłbyś napisać, w który weekend będziesz dostępny bądź w tygodniu w godzinach wieczornych? Jak byś podał te terminy to bym zrobiła ankietę byśmy mogli się deklarować?
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRZasadniczo po niedzieli
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRW poniższej ankiecie propozycje terminów. Proszę osoby zainteresowane o deklaracje:
http://doodle.com/poll/8by79m39qmpnx4gq
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRJeżeli Tomek po niedzieli ma czas, to może należałoby dodać jeszcze poniedziałek i wtorek do kalendarza.
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRprzepraszam za zmiane planow ale praktycznie od wtorku do soboty bede niedostepny.
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRTomek, to zróbmy tak, że wyznaczysz termin - w tygodniu od 18, albo w weekend, a my się dostosujemy?
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRTomek napisz kiedy ci pasuje i chciałbyś nam poświęcić trochę czasu a reszta osób będzie się musiała dostosować. Bo tak jak widzicie nikomu, nigdy nie pasuje i do kolejnego sezonu szybowcowego tego nie ogarniemy hahah
![]()
Re: ZALICZENIE REJONU EPPRtak jak pisałem wcześniej - wyjątkowo w tym tygodniu mnie nie ma.
od przyszłego poniedziałku możecie się umawiać.
nie, co do daty określcie się sami. musicie nauczyć się organizować we własnym zakresie. w większości uczniowie są zbyt bierni! ci, którzy myślą o poważnym lataniu muszą być bardziej aktywni. ...przy tej okazji zupełnie pominę temat zaległego ogniska ![]()
| ||