Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| ||||
Re: Warsztaty z rejonu EPPRNo super, a nie mogliście wcześniej dać znać, że chcecie lecz nie możecie?!
Jeśli będzie zainteresowanie to można to powtorzyc
Re: Warsztaty z rejonu EPPRJeśli o mnie chodzi to mówiłem drogiemu koledze instruktorowi, że w tym czasie budu guliał pa daragach w Montenegro bajkiem.
Z chęcią ogromną zapiszę się na kolejną edycję. Zresztą wiesz, że z mojej/naszej ekipy mało kto chwyci za pierwszym razem ![]() ![]() ![]() Robert 50196410cztery
Re: Warsztaty z rejonu EPPRJa też chce! Piątkowy wieczór mi sie zwolnił, więc chętnie sie czegoś pouczę
![]() O której zaczynamy ("18.30-19" nadal aktualna)?
Re: Warsztaty z rejonu EPPRdokladna godzine podam jutro. mysle, ze to bedzie 19.00
Re: Warsztaty z rejonu EPPRZ uwagi na fakt iż wojsko plany nasze mocno komplikuje, dzisiejsze warsztaty mogą zostać przesunięte na inny termin. Ostateczne potwierdzenie na forum w okolicach godziny 16.
Re: Warsztaty z rejonu EPPRZajęcia z przestrzeni odbędą się w innym terminie.
Jeśli będą chętni to po lotach można zrobić ognisko/grilla
Re: Warsztaty z rejonu EPPRCzyli nie ma dzisiaj warsztatów z rejonu EPPR?
w sumie szkoda, bo chciałem być. a jeszcze przy okazji, taka myśl mnie męczy z ciekawości: jaki wpływ mają komplikacje wojskowe na termin zajęć w budynku aeroklubu? ![]()
| ||