Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
| ||||
21.08 SobotaCzy są planowany loty w tę sobotę? Ja bym chętnie dokończył laszowanie Puchacza i ewentualnie bym zaczął termikę samodzielną.
Re: 21.08 Sobotajeśli będą chętni i wyciągarkowy to ja pewnie mógłbym z Wami trochę w sobotę polatać.
@Oleh - zabierz na kwadrat swoją książkę i badania. Żeby polecieć na termikę samodzielną musisz mieć potwierdzone zaliczenie celności, termikę instruktorską i zdaną znajomość rejonu lotniska.
Re: 21.08 Sobotajestem w sobotę w planach paxy (13 lotów).
Re: 21.08 SobotaJeśli jest możliwość polatać z instruktorem to jestem chętny. Mogę przyjść na cały dzień (no tak do 18-tej
![]() Bartosz Krysztop
Re: 21.08 Sobotato spotykamy się ok. 09:00 przy hangarze
Re: 21.08 SobotaJa jutro na wyciągarce od 10.30, mogę być godzinę wcześniej, jeżeli potrzebujecie. Ostatni pax jest 16.30 i o tej godzinie planuję skończyć, potem wentylator mam zarezerwowany.
Re: 21.08 Sobota
Byłoby super gdybyś mógł być wcześniej:)
Re: 21.08 SobotaOd 10:30 jestem z linami, o 16:30 mogę zmienić bartka na windzie jeśli jest taka potrzeba
[Wyciągarkowy] Wojciech Kacprzyński 533880906
Do mnie można dzwonić zawsze, jak będzie potrzebny ktoś na windę ![]()
| ||