Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| ||||
Re: Wypadek szybowca we WłocławkuDorzucę się i będę.
Re: Wypadek szybowca we Włocławkuja również chętnie się dorzucę
Re: Wypadek szybowca we Włocławku
To proponuje zrzuta po 25zl. Martyna poda na priv nr konta dla wplat. I w piatek zakupi co trzeba. Napis na szarfie? Z poważaniem,
Jaclen
Re: Wypadek szybowca we WłocławkuDzisiaj zajdę do kwiaciarni zamówię i dowiem się szczegółów. Wieczorem dam wam znać oraz mój nr. konta. Myślę, że szarfa z napisem jak najbardziej np. „ Szybownicy Aeroklub Gdański” dajcie znać co by mogło być napisane
Re: Wypadek szybowca we WłocławkuJa też będę i się dorzucam
Re: Wypadek szybowca we Włocławkubędę na pogrzebie i dołączam się do zrzutki na wieniec...
![]() Tomasz Burzyński
Re: Wypadek szybowca we WłocławkuTeż chętnie się dorzucę
Re: Wypadek szybowca we WłocławkuRównież dokładam się do kwiatów i będę na pogrzebie.
Re: Wypadek szybowca we WłocławkuCześć wszystkim,
byłam w kwiaciarni zamówić wieniec wraz z szarfą. Tyle osób co się zdeklarowało do zrzutki wynosi 25zł od osoby. Można mi przelać blikiem na nr. tel 517-077-994, jeśli ktoś nie ma takiej możliwości prosiłabym o prywatną wiadomością z zapytaniem o nr. konta bankowego.
Re: Wypadek szybowca we WłocławkuWpłaciłem. Bedę.
Re: Wypadek szybowca we WłocławkuJa też się dorzucam.
Nie wiem czy uda mi się dotrzeć na pogrzeb - będę się starał. Strasznie to smutne - cały czas mi siedzi w głowie.
Re: Wypadek szybowca we WłocławkuDorzucam się do kwiatów, chociaż tyle mogę zrobić. B.
Bartosz Krysztop
| ||