Cześć
Czy ktoś ma i mógłby się podzielić instrukcją do wyciągarki? Na pewno pomoże w trakcie wyszkolenia na windę.
Marcin T.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| ||||
Instrukcja do wyciągarkiCześć
Czy ktoś ma i mógłby się podzielić instrukcją do wyciągarki? Na pewno pomoże w trakcie wyszkolenia na windę. Marcin T.
Re: Instrukcja do wyciągarkiKasiu?
![]() Szczególnie faza naprężania i początkowa była w moim odczuciu idealna 16.02. W dalszych fazach wszyscy wyciągarkowi spisywali się na 5+ Pozdrawiam
Re: Instrukcja do wyciągarki
Marcin, podeślij mi swojego maila to Ci wyślę materiały ![]() ![]()
Re: Instrukcja do wyciągarkiCześć!
Chciałem trochę odgrzebać temat i zapytać w jaki sposób można przystąpić do szkolenia na wyciągarkę. Do kogo można się zgłosić w danej sprawie?
Re: Instrukcja do wyciągarkiprzypomnij mi sie na maila, bo teraz nie mam przy sobie komputera - podeślę Tobie materiały do czytania.
co do przeszkolenia to trzeba minimum 50 ciągów pod okiem instruktora wyciągarkowego, w naszych realiach pod okiem doświadczonego wyciągarkowego. doświadczenie w tej dziedzinie zaczyna się od 1000 ciągów. uczenie sie od ludz, ktorzy mają 200 -300 ciągów nie jest dobrym kierunkiem, ponieważ powiela się błędy. niestety zauważyłem również tworzenie „nowej religii” czyli wyłączanie silnika przed zmianą biegów - chora procedura!!! wyciągarka nadaje się do wizyty u doktora ale nic się w tym temacie nie dzieje. szkoda.
Re: Instrukcja do wyciągarkiJa też chciałbym przystąpić do szkolenia na wyciągarkę.
Pozdr. Jacek
Re: Instrukcja do wyciągarkiCześć!
Temat chciałbym odświeżyć. Najbliższe dni (do 5. stycznia) mógłbym i chciałbym poświecić na szkolenie z obsługi wyciągarki. Dostałem instrukcje obsługi od Tomka S. i ten fragment szkolenia uważam za zakończony. Czy byłby ktoś chętny aby mnie wdrożyć i przeszkolić?
Re: Instrukcja do wyciągarki
jeśli będą w najbliższym czasie loty ( powiedzmy do początku sezonu 2020 ) to ja chętnie Was wdrożę w tematy wyciągarki.
| ||