Nie chodzi o IUWL dla typu (to sobie każdy przytomny wygugla), ale naszych egzemplarzy.
Będzie prościej z przeszkoleniem na nowy typ, a i z przeglądem przedlotowym też ...

| ||||
Instrukcje użytkowania w locieTaką mam nieśmiałą propozycję, żeby przedmiotowe zeskanować i zamieścić w odpowiednim folderze na naszym ftp.
Nie chodzi o IUWL dla typu (to sobie każdy przytomny wygugla), ale naszych egzemplarzy. Będzie prościej z przeszkoleniem na nowy typ, a i z przeglądem przedlotowym też ... ![]() Pozdrawiam
M
Re: Instrukcje użytkowania w locie
Bardzo dobra propozycja! ...z tym, że nie rozumiem dlaczego wypowiadając ją jesteś nieśmiały. Skanuj! ...ja ten skan odpowiednio udostępnię tak by był widoczny bez konieczności logowania via ftp.
Re: Instrukcje użytkowania w locie
Podobny temat padł na poniedziałkowym spotkaniu zarządu w kontekście instrukcji samolotowych i ma to być wykonane - zadeklarowałem się, że mogę te skany podlinkować w WebChrono (chodzi o to by nie były zupełnie publiczne). Tak, że warto się przypominać w klubie kiedy te skany będą faktycznie dostępne. ![]()
| ||