Instrukcje użytkowania w locie

Terminy, ustalenia i propozycje warsztatów i szkoleń
  • Autor
    Wiadomość

Instrukcje użytkowania w locie

Postprzez InterVox » Śr sty 29, 2020 12:00 am

Taką mam nieśmiałą propozycję, żeby przedmiotowe zeskanować i zamieścić w odpowiednim folderze na naszym ftp.
Nie chodzi o IUWL dla typu (to sobie każdy przytomny wygugla), ale naszych egzemplarzy.
Będzie prościej z przeszkoleniem na nowy typ, a i z przeglądem przedlotowym też ... ;)
Pozdrawiam
M

Login: InterVox

Re: Instrukcje użytkowania w locie

Postprzez tomek_s. » Śr sty 29, 2020 12:25 am

Taką mam nieśmiałą propozycję, żeby przedmiotowe zeskanować i zamieścić w odpowiednim folderze na naszym ftp.

Bardzo dobra propozycja! ...z tym, że nie rozumiem dlaczego wypowiadając ją jesteś nieśmiały.
Skanuj! ...ja ten skan odpowiednio udostępnię tak by był widoczny bez konieczności logowania via ftp.

Login: tomek_s.

Re: Instrukcje użytkowania w locie

Postprzez jarek » Śr lut 05, 2020 4:58 pm

InterVox napisał(a):Taką mam nieśmiałą propozycję, żeby przedmiotowe zeskanować i zamieścić w odpowiednim folderze na naszym ftp.
Nie chodzi o IUWL dla typu (to sobie każdy przytomny wygugla), ale naszych egzemplarzy.
Będzie prościej z przeszkoleniem na nowy typ, a i z przeglądem przedlotowym też ... ;)

Podobny temat padł na poniedziałkowym spotkaniu zarządu w kontekście instrukcji samolotowych i ma to być wykonane - zadeklarowałem się, że mogę te skany podlinkować w WebChrono (chodzi o to by nie były zupełnie publiczne). Tak, że warto się przypominać w klubie kiedy te skany będą faktycznie dostępne. :)

Login: jarek

Powrót do Warsztaty i szkolenia