szkolenie operatorów naziemnego sprzętu startowego

Terminy, ustalenia i propozycje warsztatów i szkoleń
  • Autor
    Wiadomość

szkolenie operatorów naziemnego sprzętu startowego

Postprzez KatarzynaPopławska » Pn paź 17, 2016 5:48 pm

22-23.10 w Lesznie będzie organizowane szkolenie instruktorów-operatorów naziemnego sprzętu startowego (czyli głównie wyciągarki). Takie szkolenie kosztuje 250zł (jest szansa że Klub pokryje te koszty) i kończy się uzyskaniem uprawnień potwierdzonych odpowiednim dokumentem. Póki co z naszego Klubu na kurs wybierają się 4 osoby. Jak ktoś ma ochotę się przyłączyć do tego wesołego grona to niech da znać:)
Ostatnio edytowano Pn paź 17, 2016 9:06 pm przez KatarzynaPopławska, łącznie edytowano 1 raz

Login: KatarzynaPopławska

Re: szkolenie operatorów naziemnego sprzętu startowego

Postprzez tomek_s. » Pn paź 17, 2016 8:39 pm

czekaj, czekaj.
czy to jest szkolenie operatorów, czy szkolenie instruktorów operatorów, bo zdaje się była mowa o tym, że w Lesznie ma być kurs instruktorów.
Nie da się zaprzeczyć, że dyplomowany instruktor przydałby się w A.G. , jak również kolejni wyciągarkowi.

i przy okazji:
"Rozproszenie" uprawnień jakie udało się w minionych sezonach wprowadzić w życie w bardzo dużym stopniu wpłynęło na ciągłość latania - super! Zachęcam kolejne osoby do zrobienia uprawnień, jest to bardzo dobry sposób na wykazanie się i pokazanie, że zależy Wam na naszym lataniu.

Skorzystam z okazji żeby serdecznie podziękować Wszystkim pilotom - wyciągarkowym, za wasz wkład w naszą lotniczą i szkoleniową działalność! BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ!
( Kasia, Marcin Ch. Ernest, Filip, Kamil, Maks, Krzysiek L.,Daniel, Wojtek A., Sebastian K., Sławek M., Sławek P., Piotr S.,Oskar, Tomek P., Andrzej R.,Łukasz S. )

Login: tomek_s.

Postprzez KatarzynaPopławska » Pn paź 17, 2016 9:08 pm

potwierdzam- instruktorów operatorów.

Postprzez comsec » Wt paź 18, 2016 7:50 am

Jestem obecny w Lesznie.
Ernest 606 22 86 60

Login: comsec

Postprzez KatarzynaPopławska » Śr paź 19, 2016 5:29 pm

właśnie otrzymałam informacje, że termin kursu zostaje przesunięty.. na razie nowy termin nie jest znany. Jak będę miała jakieś informacje co do nowego terminu to napiszę.

Postprzez tomek_s. » Śr paź 19, 2016 6:23 pm

właśnie otrzymałam informacje, że termin kursu zostaje przesunięty.. na razie nowy termin nie jest znany. Jak będę miała jakieś informacje co do nowego terminu to napiszę.

przy 4 osobach chętnych do wyjazdu i braku konkretnej daty kursu sugeruję taki kurs zorganizować u nas.
co Wy na to?

Login: tomek_s.

Postprzez F.Garbaszewski » Śr paź 19, 2016 7:50 pm

Jak najbardziej jestem za!
Nie dawajcie mi już pirata DG na zawody...

Login: F.Garbaszewski

Powrót do Warsztaty i szkolenia