Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
| ||||
szkolenie operatorów naziemnego sprzętu startowego22-23.10 w Lesznie będzie organizowane szkolenie instruktorów-operatorów naziemnego sprzętu startowego (czyli głównie wyciągarki). Takie szkolenie kosztuje 250zł (jest szansa że Klub pokryje te koszty) i kończy się uzyskaniem uprawnień potwierdzonych odpowiednim dokumentem. Póki co z naszego Klubu na kurs wybierają się 4 osoby. Jak ktoś ma ochotę się przyłączyć do tego wesołego grona to niech da znać:)
Ostatnio edytowano Pn paź 17, 2016 9:06 pm przez KatarzynaPopławska, łącznie edytowano 1 raz
Re: szkolenie operatorów naziemnego sprzętu startowegoczekaj, czekaj.
czy to jest szkolenie operatorów, czy szkolenie instruktorów operatorów, bo zdaje się była mowa o tym, że w Lesznie ma być kurs instruktorów. Nie da się zaprzeczyć, że dyplomowany instruktor przydałby się w A.G. , jak również kolejni wyciągarkowi. i przy okazji: "Rozproszenie" uprawnień jakie udało się w minionych sezonach wprowadzić w życie w bardzo dużym stopniu wpłynęło na ciągłość latania - super! Zachęcam kolejne osoby do zrobienia uprawnień, jest to bardzo dobry sposób na wykazanie się i pokazanie, że zależy Wam na naszym lataniu. Skorzystam z okazji żeby serdecznie podziękować Wszystkim pilotom - wyciągarkowym, za wasz wkład w naszą lotniczą i szkoleniową działalność! BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ! ( Kasia, Marcin Ch. Ernest, Filip, Kamil, Maks, Krzysiek L.,Daniel, Wojtek A., Sebastian K., Sławek M., Sławek P., Piotr S.,Oskar, Tomek P., Andrzej R.,Łukasz S. )
Re: szkolenie operatorów naziemnego sprzętu startowegopotwierdzam- instruktorów operatorów.
Re: szkolenie operatorów naziemnego sprzętu startowegowłaśnie otrzymałam informacje, że termin kursu zostaje przesunięty.. na razie nowy termin nie jest znany. Jak będę miała jakieś informacje co do nowego terminu to napiszę.
Re: szkolenie operatorów naziemnego sprzętu startowego
przy 4 osobach chętnych do wyjazdu i braku konkretnej daty kursu sugeruję taki kurs zorganizować u nas. co Wy na to?
Re: szkolenie operatorów naziemnego sprzętu startowegoJak najbardziej jestem za!
Nie dawajcie mi już pirata DG na zawody...
| ||