Szkolenie z pierwszej pomocy

Terminy, ustalenia i propozycje warsztatów i szkoleń

Czy weźmiesz udział w szkoleniu z pierwszej pomocy?

Ankieta wygasła So lis 14, 2015 7:30 pm

TAK,
7
32%
TAK o ile opłata nie przekroczy 60 zł,
4
18%
raczej NIE,
4
18%
NIE, ponieważ nie uważam by było mi to potrzebne
0
Brak głosów
NIE,
7
32%

Liczba głosów : 22
  • Autor
    Wiadomość

Szkolenie z pierwszej pomocy

Postprzez tomek_s. » So paź 31, 2015 7:30 pm

Zwykle bywa tak, że nie myślimy o wypadkach dopóki się nie wydarzą. Pół biedy jeżeli sytuacja nie jest poważna, lub kiedy w naszym otoczeniu jest osoba, która wie jak pomóc, jednak co zrobimy gdy osoba poszkodowana będzie mogła liczyć tylko na nas? Warto przygotować się do takiej sytuacji nawet jeśli takowa nigdy nie nastąpi.
Zapraszam serdecznie do wzięcia udziału w szkoleniu z udzielania pierwszej pomocy. Szkolenie przeprowadzą wykwalifikowani ratownicy, którzy mają potrzebne certyfikaty i sprzęty, by takie szkolenie przeprowadzić.
Zwykle szkolenie trwa kilkanaście godzin, ja sugeruje zastosować wariant jednodniowy. Koszt takiego szkolenia jest zależny od ilości chętnych ale nie powinien przekroczyć 50 zł.
Bardzo proszę o informację kto byłby zainteresowany wzięciem udziału w kursie udzielania pierwszej pomocy.
Proszę o wzięcie udziału w ankiecie.

Pytania, sugestie proszę słać do mnie na maila. Głosy zbieramy do 8.11.2015
uwaga! jeżeli ktoś odczytał tą wiadomość po 8.11.2015 również proszony jest o zagłosowanie w ankiecie

powrót do posta o szkoleniach lotniczych:

http://szybowce.gda.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=6511

Login: tomek_s.

Powrót do Warsztaty i szkolenia