|
przez tomek_s. » N gru 17, 2023 9:14 pm
Czołem wszystkim! Nie mam przekonania co to tego jak zacząć tego posta, więc napiszę po prostu wstępną zajawkę tego co nastąpi w późniejszym czasie. Po pierwsze mimo tego, że nie nie udzielałem się tu zbytnio od długiego czasu to bardzo się cieszę, że wciąż dość dużo osób regularnie tu zagląda. Super! Jest to platforma, która jednak łączy ze sobą całkiem sprawnie, a przede wszystkim łączy ze sobą całkiem sensownych ludzi i warto to podkreślić! Zamierzam teraz więcej uwagi poświęcić na to by wróciło tu życie szybowcowe z całym potencjałem naszej aktywności. Nie da się jednak tego powrotu zrobić od razu, w moim odczuciu wymagane są tu spore zmiany. Będzie się to odbywało na raty, prawdopodobnie też poświęcę trochę czasu na stosowne komentarze.
Tymczasem chciałbym Was prosić - dajcie głos! tomek_s. dla kontroli łączności - jak mnie czytacie?
-
-
- Login: tomek_s.
przez kordan » N gru 17, 2023 10:46 pm
Na "5"
-
-
- Login: kordan
Pn kwi 03, 2017 5:51 pm - Lokalizacja: Pruszcz Gdański
przez stach_m » Pn gru 18, 2023 12:36 pm
5
Stach
-
-
- Login: stach_m
Śr mar 27, 2019 11:47 pm - Lokalizacja: Pruszcz Gdański
przez Piotr_S » Pn gru 18, 2023 8:30 pm
Roger
Wysłane z mojego SM-A325F przy użyciu Tapatalka
-
-
- Login: Piotr_S
przez tomek_s. » Cz gru 21, 2023 1:26 pm
Na "5"
No i bardzo dobrze! Idziemy dalej. Forum zmieniło nazwę, po to by dostosować ją do stanu faktycznego. Ciekawskich ossohozi zapraszam na priv, ale po prawdzie nie chcę się zbytnio grzebać w zaprzeszłości. Napiszę tylko, że władze ajerokluba zupełnie olały moją propozycję przejęcia forum, strony i fanpejdża Fb ( nawet nie odpowiedziały na @mail'e ), a przedstawiciel sekcji szybowcowej kontaktował się ze mną od niechcenia, i odniosłem wrażenie, że nic nie chce z tym zrobić. Upłynęło wystarczająco dużo czasu by wyjść z założenia, że mają to w dupiu. W dalszym czasie ulegną zmianie podziały na działy, i inne detale. Zapraszam do podsyłania sugestii wszelakich, oraz do aktywności w przepływie informacji, dzielenia się swoim lataniem, etc.
-
-
przez Wojtek Izdebski » Pt gru 22, 2023 12:20 pm
Hej Wojtek słyszy na "5" Tomek
Wojtek Izdebski
-
-
- Login: Wojtek Izdebski
Pn kwi 03, 2006 7:57 pm - Lokalizacja: Gdańsk
przez tomek_s. » Pt gru 22, 2023 1:11 pm
Wojtek Izdebski napisał(a):Hej Wojtek słyszy na "5" Tomek Bravo!
-
-
przez KatarzynaPopławska » Pt gru 29, 2023 10:30 pm
5 
-
-
- Login: KatarzynaPopławska
przez marcin.chmura » So gru 30, 2023 5:29 pm
cytując klasyka - "słyszę Ciebie na 5 (nic (...) nie rozumiem) " 
-
-
- Login: marcin.chmura
Pt cze 05, 2015 1:42 pm - Lokalizacja: Gdynia
przez tomek_s. » N gru 31, 2023 11:57 am
5 
Kasza! Jak miło Cię czytać! cytując klasyka - "słyszę Ciebie na 5 (nic (...) nie rozumiem) " 
oj czy to wysokokontekstowa uwaga? ...i pięknie! Zaczyna wracać życie tutej. Czyta nas więcej osób, mam nadzieję, że załapią klimat i się w końcu odezwą. Forum z wolna przejdzie transformację formy i treści. Pomysłów jest sporo. Tymczasem dalej zachęcam do "kontroli łączności" ...i z Nowym Rokiem życzę bezpiecznego latania i godzin w powietrzu!
-
-
przez tomek_s. » Wt sty 02, 2024 11:11 pm
Na "5" A zwróciliście uwagę, że ten post przeczytany został już ponad 140 razy? ...a tylko sześć osób, poczuło się zobligowanych do odpowiedzi, zrozumiało przekaz albo zebrało się na odwagę No nic, zachęcam do kontaktu, bo dużo dobrego da się zrobić jeśli się ludziom chce. Nie bać się! Pisać! Pytać! Działać! Latać!
-
-
przez tomek_s. » Pt sty 05, 2024 10:33 pm
tomek_s. napisał(a):Na "5" A zwróciliście uwagę, że ten post przeczytany został już ponad 140 razy? ...a tylko sześć osób, poczuło się zobligowanych do odpowiedzi, zrozumiało przekaz albo zebrało się na odwagę No nic, zachęcam do kontaktu, bo dużo dobrego da się zrobić jeśli się ludziom chce. Nie bać się! Pisać! Pytać! Działać! Latać!
Może się okazać, że ustawienia forum, które poczyniłem kiedyś przyczyniły się do ograniczonego odzewu w tym dziale. Przepraszam za taki stan rzeczy wszystkie te osoby, które chciały dać sygnał, a nie mogły go dać. Sprawdźcie proszę teraz czy możecie odpowiadać w tym dziale. Zatem ponawiam pytanie - halloo wszyscy - tomek_s. dla kontroli łączności - jak mnie czytacie? p.s. oczywiście prace nad funkcjonowaniem forum będą trwały, bo pracy jest sporo, a nie jest to na chwilę obecną moje główne zajęcie. Jeśli będziecie mieć jakieś sugestie to proszę o info na priv lub @mail.
-
-
przez PL11961 » So sty 06, 2024 12:57 am
tomek_s. napisał(a):tomek_s. napisał(a):Na "5" A zwróciliście uwagę, że ten post przeczytany został już ponad 140 razy? ...a tylko sześć osób, poczuło się zobligowanych do odpowiedzi, zrozumiało przekaz albo zebrało się na odwagę No nic, zachęcam do kontaktu, bo dużo dobrego da się zrobić jeśli się ludziom chce. Nie bać się! Pisać! Pytać! Działać! Latać!
Może się okazać, że ustawienia forum, które poczyniłem kiedyś przyczyniły się do ograniczonego odzewu w tym dziale. Przepraszam za taki stan rzeczy wszystkie te osoby, które chciały dać sygnał, a nie mogły go dać. Sprawdźcie proszę teraz czy możecie odpowiadać w tym dziale. Zatem ponawiam pytanie - halloo wszyscy - tomek_s. dla kontroli łączności - jak mnie czytacie? p.s. oczywiście prace nad funkcjonowaniem forum będą trwały, bo pracy jest sporo, a nie jest to na chwilę obecną moje główne zajęcie. Jeśli będziecie mieć jakieś sugestie to proszę o info na priv lub @mail.
Sprawdzam 
-
-
- Login: PL11961
przez cypis » Śr sty 24, 2024 11:13 pm
Witam ponownie i czytam dobrze choć z opóźnieniem ale miło
-
-
- Login: cypis
Pt maja 16, 2008 10:57 pm - Lokalizacja: Pruszcz Gdański
przez Piotr.Gierwiatowski » Wt mar 05, 2024 9:41 am
Jednym okiem ciągle jestem, mimo że daleko od cumulusów obecnie.
-=\\Piotr Gierwiatowski//=-
-
-
- Login: Piotr.Gierwiatowski
Śr kwi 04, 2007 9:08 pm - Lokalizacja: Pruszcz Gdański
| |