Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| ||||
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Dzisiaj nie ma szans. Tesciu ma urodziny i musze stanąć na wysokości zadania :-p
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?W zasadzie każdy może postawić serwer, więc dzisiaj możemy spróbować u mnie. Zastrzegam tylko, że mój PC ma tendencję do wieszania się od czasu do czasu (przyczyny sprzętowe),wiec jest ryzyko że na dolocie wszystkim nam powie "nara"
![]() IP: 81.190.77.58 port: 56278 pass: junior odprawa: 19:00 (ale prośba do np. Marcina o pojawienie się 30 min wcześniej żeby przetestować) No i czekam na sugestie odnośnie scenerii i taska. Oprócz standardowej Słoweni mam jeszcze SouthWest-Poland i Grenoble, Pruszcz mi nie działa.
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Będę od 18.30. Dla mnie może być South-West Poland, ewentualnie Czech Republic 1.0. Co do trasy to proponuję na początek coś łatwiejszego i niezbyt długiego, 100-120 km powinno wystarczyć. Warto by było postawić jakiś serwer teamspeaka lub zdzwonić się na zwykłym skypie. Jeżeli wybór padnie na skypea to niech każdy chętny poda swój nick.
Poniżej link do strony z darmowymi sceneriami (bez konieczności logowania). http://www.gliderracing.com/pub/
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Ja jestem za skypem: ostraczkowski.
Ściągam Czechy 1.0 i 2.0.
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Ja polecam Team Speaker z konfiguracja push-to-talk. Lepsza jakość i realizm w jednym. Do stawiania serwera Condor też polecam dedykowany program a nie prosto z gry. Jeśli tylko nie będziecie latali na plemnikach to polecam trasę 150-200 km. Kilka tras z tych które latalismy znajdziecie na Condor Club z prefixem EPPR. Powodzenia.
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?South-West Poland, ewentualnie Czech Republic 1.0 oraz 2.0 gotowe, ma ktoś serwer Team Speaka zainstalowany?
-=\\Piotr Gierwiatowski//=-
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Na dzisiaj zostajemy przy skypie. Podaj nick to zadzwonimy.
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?qrde! siedzialem caly dzien w realu na lotnisku
![]() nie dam rady dzisiaj polatac na kondorze ![]()
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?3 zawodników - 3 pola
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Mam odpalony serwer chętnych zapraszam.
serwer name: Pruszcz port: 56278 haslo: pruszcz
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?
poniżej wyjaśnienie i usprawiedliwienie czemu Tomasz nie miał siły ![]() http://www.szybowce.gda.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=5770&p=15405#p15405
Re: sa chetni na wirtualne polatanie?Jakiś przelot dzisiaj wieczorem ? Ja chętny od 20.
| ||