Ile osób z aeroklubu gra na Condorze 2?

Regularnie gram
3
27%
Czasem
4
36%
Rzadko
0
Brak głosów
Nigdy
4
36%

Liczba głosów : 11
  • Autor
    Wiadomość

Ile osób z AG gra na Condorze 2?

Postprzez lutnicx » Pn lut 08, 2021 1:08 am

Trochę z ciekawości, trochę by podgrzać temat, trochę aby wiedzieć jakie są szanse spotkania kolegów/koleżanki z AG na Condorze2. Siedzenie w domu jeszcze pewnie trochę potrwa, więc..
Poza tym podpinam się pod propozycję wspólnych wirtualnych lotów z innymi.
pozdrawiam
JW

Login: lutnicx

Re: Ile osób z AG gra na Condorze 2?

Postprzez tomek_s. » Pn lut 08, 2021 9:41 am

ja wstępnie zainteresowany ale głownie wieczorami.

Login: tomek_s.

Postprzez jarek » Pn lut 08, 2021 12:46 pm

No ja do czasu pojawienia się pierwszych szybowców w Microsoft Flight Simulator 2020 latałem w Condorze praktycznie codziennie, teraz niestety mam pewną fuchę którą robię po nocach, ale też bardziej zwiedzam szybowcem świat w MSFS2020 :)

Generalnie MSFS2020 ma duży potencjał szybowcowy bo jest bardziej otwarty na dodatki/rozbudowę przez użytkowników a i nad samym MSFS2020 pracuje cały sztab ludzi a nie 1 developer + garstka "modelarzy" jak w przypadku Condora.

Tak, że już są 2 amatorsko dodane szybowce, została zaimplementowana wyciągarka, hol za samolotem.
Nadal brakuje termiki (pogodą musi się już zająć producent ale oficjalnie ma na ten rok plany obsługi szybowców), ale są prądy zboczowe i na filmiku https://www.youtube.com/watch?v=2KdM2pT1hI8 od 3 minuty można zobaczyć że podchodzą do tego naprawdę poważnie.

Generalnie mogę się umówić na jakieś wspólne latanie, ale godzina startu to min 21:30. Niestety nie mam zewnętrznych portów więc nie postawię serwera.

Login: jarek

Postprzez kasoyan » So lut 27, 2021 1:27 am

Od grudnia trochę polatałem w Condorze.
Oczywiście loty w Alpach lub przeskoki z wyspy na wyspę na Canarach są widokowo super ale i tak nie mogę się doczekać naszego płaskiego wybrzeża na żywo z góry ;)
---------------------------------------------------------
Osak Janusz 501013391

Login: kasoyan

Powrót do Projekt "Condor"