Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość
| ||||
Podłączenie MIO M400 pod CondoraNiedawno zakupiłem lusterko MIO M400 i chciałbym poćwiczyć obsługę LK8000 jeszcze przed warsztatami. Problem w tym, że to lusterko nie ma bluetootha i nie bardzo wiem jak je podłączyć pod Condora. Z tego co czytałem potrzebny jest kabel szeregowy usb-com, ale nie chcę kupować niczego w ciemno bo zupełnie się na tym nie znam. Czy ktoś z was ma doświadczenie w tym temacie ? Najlepiej by było gdyby ktoś napisał stosowną instrukcję
![]()
Re: Podłączenie MIO M400 pod Condoraa nie masz usb <> usb?
ja tak podlaczylem swojego larka. potem program GpsGate opisany bodaj na forum Condora i smigalo mi to
Re: Podłączenie MIO M400 pod CondoraNie jestem pewien czy na Mio M400 da sie odpalic ActiveSync. Da sie natomiast na pewno podlaczyc do PC za pomoca kabelka do podlaczania logerow, ktory po kosztach mozna kupic u Andrzeja W. Bedzie jeszcze chyba potrzebne zrodlo zasilania 12V.
Re: Podłączenie MIO M400 pod Condora
No właśnie się nie da.
A ten kabel nie da zasilania ? Do Mio jest jedno wejście więc jak ten kabel nie da zasilania to jakie może być inne źródło ?
Re: Podłączenie MIO M400 pod Condora
Przecież Mateusz napisał wyraźnie że podłączasz do 12 V (np. akumulator szybowcowy).
| ||