Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
| ||||
Re: SoarAbility Gliding SimulatorMyślałem niedawno o czymś takim. Ile może kosztować kabina z demobilu?
![]()
Re: SoarAbility Gliding Simulator
mysle, ze caly bajer zacznie sie, gdy uda sie wygenerowac rozwiazanie, w ktorym obraz bedzie wyswietlany sferycznie, i ktory to obraz bedzie kryl 180 stopni w poziomie i minimum 90 stopni w pionie.
po co kupowac kabine? wanna wystarczy ![]()
http://www.astrosurf.com/lhoumeau/plane ... ation3.htm tylko jeszcze odpowiedni ekran... albo freetrack/trackir i okulary 3d.
masz taka z pedalami? o drazek nie pytam ![]() ale fakt, to moze byc najtansza opcja...
Dwa pedały w wannie .... no to już "dwuster" jest ![]() A tak poważnie ciągnąć wątek to trafiłem w necie na takie rozwiazanie z 3 rzutnikami. Na zdjęciach wyglądało bardzo fajnie. Niestety wczoraj szukałem tego bezskutecznie
brrr, a uczeń zwyczajowo z przodu....
FSX czy MS Flight (premiera niedługo) chyba dość natywnie to wspierają. Ale do szybowania to chyba jednak byłyby potrzebne 4 (jeden do góry). W wakacje możnaby się pobawić (rzutniki, ekrany, pomieszczenia), ale jak jest lato to symulacje wydają się mniej sensowne.
W wakacje to ty masz latać i robić wynik, a nie bawić się rzutnikami!
No więc piszę, że bez sensu.
| ||