Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| ||||
Red Bull Air RaceKtoś się wybiera?
http://www.redbullairrace.com/pl_PL/event/gdynia?utm_source=google&utm_medium=baner&utm_content=search&utm_campaign=AirRace https://www.youtube.com/watch?v=BycHBgQKnQ0 Mam taki plan na 26 i 27 lipca. Po krótkiej analizie wyszło że najlepsze miejsca do oglądania są na klifach orłowskich (będzie z pierdyliard ludzi) lub 2 kable na zachód na morze. Proponuję wziąć jakąś łódkę i zakotwiczyć przed klifami i mieć miejsce prima sort. NA łódce piwko, obiadek, można się przespać etc. A jak się nam znudzi to podniesiemy kotwicę i skoczymy na rybkę do helu. Ja to w ogóle chciałem być w sekcji ale mnie nie przyjęli za wazeliniarstwo....
Re: Red Bull Air RacePomysł super! ale w tym czasie będę Kapitanem szuwarowo-bagiennym na Mazurach.
Opowiesz jak było... Z poważaniem,
Jaclen
Re: Red Bull Air RaceBardzo chętnie dołączę 26 lipca
Re: Red Bull Air Racewstepnie tez bym sie dolaczyl. pytanie zasadnicze: gdzie sie konczy bezpiecnza strefa na wodzie?
Re: Red Bull Air RaceTeż myślałem o łódce... No i właśnie, trzeba się dowiedzieć gdzie można a gdzie nie można, to dość kluczowe (ale nie wiem za bardzo gdzie i u kogo?). W każdym razie ja +1.
Re: Red Bull Air RaceSię bym dopisał do tej inicjatywy
![]() A nie wystawiamy się tam gdzieś jako Aeroklub? Pozdrawiam
M
Re: Red Bull Air RaceBędę w ten weekend w 3mieście i chętnie się dopisze do imprezy.
A wystawka, którą sugeruje Maciej jak najbardziej wskazana
Re: Red Bull Air Race
Dla mnie z tą "wystawką" to trochę tak jakby jakiś zespół disco polo przyjechał na Opener'a sprzedawać swoje płyty przed wejściem ![]()
Re: Red Bull Air RaceRozmawialem niedawno na ten temat z kierownikiem GOSiR i nie za bardzo byli zainteresowani tematem wystawki szybowca w czasie imprezy. Wspomnieli cos natomiast, ze fajnie byloby dac balon na uwiezi...
Re: Red Bull Air Raceprosić się nie będziemy. Nie ukrywam, że bardziej mi się podoba spędzenie czasu tak jak to Mieszko opisał (tak na marginesie to wstępnie zgłaszam się w dwóch osobach)
Re: Red Bull Air RaceTo może by tak wylądować Puchaczem na plaży i postawić windery?
![]() Pozdrawiam
M
Re: Red Bull Air RaceNo i gitara
Widzę że jest duch w narodzie. Ja mogę załatwić łódki jak jest wola. Na mojej jest już komplet niestety ale nic to, Maciek ty masz pewnie aktualne kwity na pływanie, poprowadziłbyś jedną łódkę? Cena jachtu około 500 zł za dobę to będzie to będzie jakieś 140zł na łeb/2dni. Co do strefy bezpieczeństwa to myślę że w morze nie będzie bardziej wysunięta niż odległość brzeg-trasa. Ale na wszelki napisałem do kapitanatu Gdynia, na razie nie odpowiedzieli więc pewnie sami nie wiedzą. Tak czy inaczej sprawdzę dostępność jachtów na ten termin. Co do reklamy AG to myślę podobnie jak Oskar ale kurde w końcu jakiś baner jako kibice możemy wywiesić nie? Ja to w ogóle chciałem być w sekcji ale mnie nie przyjęli za wazeliniarstwo....
Re: Red Bull Air Racejestem chetny na ktoras lodke
![]()
Re: Red Bull Air RaceMyślę że max co możemy zrobić to powiesić nasze plakaty w kilku strategicznych miejscach i zostawic ulotki. Pytanie tylko czy trafi w dobry target, bo jednak sporo ludzi będzie przyjezdnych. Fajnie tez byloby wywiesic flagi AG na lodkach, ale nie wiem czy takie mamy?
Re: Red Bull Air RaceTez się piszę na łódkę, o ile są miejsca. awaryjnie , gdyby było potrzeba papierów do poprowadzenia łódki, tez takowe aktualne posiadam, ale doświadczenie dotychczas raczej szuwarowo bagienne- niż zatokowo-morskie.
![]() -=\\Piotr Gierwiatowski//=-
| ||