Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| ||||
Na zimowe wieczory - Niebo pełne Żaru - POLECAMPewnie już czytaliście ale jeżeli ktoś przeoczył tą pozycję to polecam. Książka ma dwie części, pierwsza to taka autobiografia do przeczytania dla każdego, druga to już tematy techniczne zrozumiałe właściwie tylko dla naszego środowiska. Całość przeplatana opowieściami z zawodów i ciekawych miejsc odwiedzanych przez Sebastiana Kawę. Patrzę na to z punktu widzenia pilota ucznia więc doświadczeni niech wezmą poprawkę, ale sporo(kilka rozdziałów) poświęca na żagiel i falę, latanie w górach itp co już jest mocno trudne dla mnie a zapewne ciekawe dla licencjonowanych asów
![]() --
pińcet dwa sztery pińć dziewięć czy dwa czy - w razie co
Re: Na zimowe wieczory - Niebo pełne Żaru - POLECAMczytałem i też polecam
Re: Na zimowe wieczory - Niebo pełne Żaru - POLECAMCzytałem, mam egzemplarz, pozycja obowiązkowa.
![]() -=\\Piotr Gierwiatowski//=-
Re: Na zimowe wieczory - Niebo pełne Żaru - POLECAMTrudno ją ostatnio dorwać, ale jest zamiennik dla gawiedzi, czyli Moje Skrzydła. W sumie to tylko autobiografia przeplatana z poradami, ale jak komuś nie uda się złapać Nieba Pełnego Żaru, to polecam.
Skoro słowo "szybowiec" jest od "szybować", to czy "szybować" jest od "szyba"? :v
Re: Na zimowe wieczory - Niebo pełne Żaru - POLECAMPiotruś,
Jak Ci się książka marnuje to chętnie pożyczę. Ostatnio cierpię na brak dobrej lektury na "wygnaniu"... pozdrawiam
Re: Na zimowe wieczory - Niebo pełne Żaru - POLECAMWpadaj w wolnej chwili do Juszkowa. Oddasz na KWT.
![]() -=\\Piotr Gierwiatowski//=-
| ||