Ci, którzy mnie nie znają - proszę nie dzwonić

| ||||
Re: EPKO-Zabezpieczenie ściągania z polaCi, którzy mnie znają - wiedzą, że mam samochód z hakiem i z przyjemnością pomogę jeśli będę mógł, ponadto mają do mnie kontakt lub łatwo mogą go zdobyć.
Ci, którzy mnie nie znają - proszę nie dzwonić ![]() Pozdrawiam
M
Re: EPKO-Zabezpieczenie ściągania z polaCześć,
U mnie też samochód z hakiem. Zwózka po 17tej po pracy. Dzwońcie: 662 007 056
Re: EPKO-Zabezpieczenie ściągania z polaU mnie bardzo nieregularnie, ale mam tzw elastyczne godziny pracy i względnie często bywam w rejonie Koscierzyny i Bytowa. Auto z hakiem. Wiec sie dopisuje
![]() Telefon w profilu.
Re: EPKO-Zabezpieczenie ściągania z polaMieszko, samochód z hakiem, 40min od Kornego. 608348933
Ja to w ogóle chciałem być w sekcji ale mnie nie przyjęli za wazeliniarstwo....
Re: EPKO-Zabezpieczenie ściągania z polaSamochód z hakiem (zazwyczaj), Gdynia, numer w stopce ( pińcet dwa sztery pińć dziewięć czy dwa czy )
Ostatnio edytowano Śr kwi 28, 2021 3:15 pm przez karolzurek, łącznie edytowano 1 raz
--
pińcet dwa sztery pińć dziewięć czy dwa czy - w razie co
Re: EPKO-Zabezpieczenie ściągania z polaHej dzięki z deklaracje.
Podawajcie proszę nr w postach gdyż na taptalku nie widać stopki. Wojtek Izdebski
Re: EPKO-Zabezpieczenie ściągania z polaHejka,
samochód z hakiem, tel.: 692 367 146, wyjazd z Gdyni, praktycznie zawsze dostępny o ile jestem w kraju:) Tomasz Burzyński
Re: EPKO-Zabezpieczenie ściągania z polaHej,
Po 17. Dojazd z Gdyni. Hak jest ![]() 665868990 Pozdrawiam
| ||