Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| ||||
Re: Egzamin w BieszczadachJestem chętny! Dojazd w tamtą stronę ogarniam samemu, jak bedzie miejsce na powrót to chetnie dołącze. Pisze się tez na noclegi i wszelkie aktywnosci integracyjne na miejscu
![]()
Re: Egzamin w BieszczadachJa nadal z wielką chęcią pojadę, jeśli udałoby mi się z kimś zabrać, oczywiście dorzucę się chętnie do paliwa
Re: Egzamin w BieszczadachJestem chętny! transport (samochód) mogę ogarnąć. Ola sprawdź proszę możliwości noclegowe.
Robert Kozłowski
Re: Egzamin w Bieszczadach
Znalazłem domek za 350 doba. Może będzie miejsce na samym lotnisku. Samochód 5 osobowy? 790 350 339
Re: Egzamin w BieszczadachCo do noclegu na samej Bezmiechowej, wydaje mi się ze to to
http://aos-bezmiechowa.pl/oferta/cennik ... wanie.html
Re: Egzamin w Bieszczadach
tak, 5-cio osobowy. Robert Kozłowski
Re: Egzamin w BieszczadachBezmiechowa mokra, prognoza słaba. Przekładamy akcje o tydzień.
Można już latać w Pruszczu? Ktoś, coś... 790 350 339
Re: Egzamin w BieszczadachDzięki za info, pogoda nas teraz nie rozpieszcza
![]()
Re: Egzamin w BieszczadachDzisiaj nie było widać zbocza, przed kamerą defilowały mgły i niskie chmury.
"Można już latać w Pruszczu? Ktoś, coś..." Pewnie musimy poczekać na BL po wypadku, wtedy może coś ruszy. Na marginesie lotny na tę chwilę tylko Pirat. Pozdrawiam
Sławek
Re: Egzamin w BieszczadachHej, czy nie jest za późno zgłosić chęć na wyjazd w najbliższy weekend? Rozumiem, że jeśli pogoda powoli do wyjazd w piątek, powrót w poniedziałek, czyli 2 dni latania. Dysponuję autem, więc mogę zaoferować transport.
Bartek Bartosz Krysztop
Re: Egzamin w BieszczadachCzy ten projekt jest nadal żywy czy jednak nic z tego nie wypali?
| ||